Διανύοντας την ψηφιακή εποχή του σήμερα, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα στον τομέα του μάρκετινγκ, είναι χωρίς αμφιβολία, ο ιστότοπός σας, ανεξαρτήτου είδους και μεγέθους της επιχείρησής σας. Μέσω της ιστοσελίδας σας, που διατίθεται σε 24ωρη βάση, η αγορά – στόχος είναι παγκοσμίως μόλις ένα κλικ μακριά από την ενημέρωση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα, χαρακτηρίζεται από οπτικά ελκυστική εμφάνιση, επαγγελματικό σχέδιο, υψηλή απόδοση και φιλική προς το χρήστη πλοήγηση.

Οι υπηρεσίες ιστοσελίδων της Compascentric παρέχουν επαγγελματικά και ελκυστικά πλαίσια σχεδίασης ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, του εταιρικού προφίλ και τις υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνικές, τάσεις και εργαλεία. Μέσα από ευέλικτες υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και εύκολη πλοήγηση εξασφαλίζουμε απόλυτη συμβατότητα με σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού όπως κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ.

Οι ειδικοί μας στον τομέα της πληροφορικής και του σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι σε θέση να παρέχουν κορυφαίες λύσεις σχεδίασης ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας περιλαμβάνοντας:

Περιοχή εναλλασσόμενου περιεχομένου και φωτογραφιών στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου (slideshow)
Υποστήριξη απεριόριστου αριθμού ενοτήτων (μενού πλοήγησης).
Απεριόριστος αριθμών κατηγοριών και υποστήριξη προσθήκης ετικετών (tags).
Διαδικασίες αναζήτησης περιεχομένου.
Οι ιστοσελίδες μας σχεδιάζονται με βάση τις αρχές του responsive design εξασφαλίζοντας την απόλυτη συμβατότητα με τους σύγχρονους περιηγητές διαδικτύου (web browsers)
Λειτουργίες καταχώρησης, επεξεργασίας και κατηγοριοποίησης άρθρων
Δυνατότητα ανάρτησης νέων / ανακοινώσεων.
Φωτογραφικά άλμπουμ με υποστήριξη κατηγοριοποίησης
Φόρμα επικοινωνίας και διαδραστικός χάρτης με τη θέση της επιχείρησης (Google Maps)
Δυνατότητα υποστήριξης περισσοτέρων από μια γλώσσα (πολυγλωσσικοί ιστότοποι).
Πλήρες περιβάλλον διαχείρισης μέσω του οποίου ο διαχειριστής θα μπορεί να επεξεργάζεται και να προσθέτει νέο περιεχόμενο στον ιστότοπο (κατηγορίες, προϊόντα, θεματικές ενότητες, κείμενα, άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο κτλ.)

Διαδικασία Κατασκευής Ιστοσελίδας

20%

Στο πρώτο βήμα της κατασκευής ιστοσελίδας, σας στέλνουμε αρκετά δείγματα design έτσι ώστε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει. Βρίσκουμε ποιο σας ταιριάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και ξεκινάμε.

40%

Tο design μόλις έχει επιλεχθεί και πλέον η ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών της Compascentric αναλαμβάνει να υλοποιήσει την κατασκευή ιστοσελίδας.

60%

Στο τρίτο βήμα η κατασκευή ιστοσελίδας σας έχει ολοκληρωθεί. Πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσουμε μέσα τις πληροφορίες σας (φωτογραφίες, κείμενα) έτσι ώστε η σελίδα μας να πάρει την τελική της μορφή.

80%

Στο τέταρτο βήμα επανελέγχουμε και “τεστάρουμε” την εμφάνιση των κειμένων, τις φωτογραφίες, τον σχεδιασμό και την πλοήγηση ολόκληρης της ιστοσελίδας.

100%

Είστε έτοιμοι για να βγείτε στον αέρα με τη δικής σας ιστοσελίδα!