Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που συνδυάζουν τις σύγχρονες διαδικασίες με τις απαιτήσεις σας. Κατά τη δημιουργία ενός καταστήματος στο διαδίκτυο, χρησιμοποιούμε πάντα τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και δίνουμε προσοχή σε έναν πηγαίο κώδικα ποιότητας.

Μέσω του eshop σας, που διατίθεται σε 24ωρη βάση, η αγορά – στόχος είναι παγκοσμίως μόλις ένα κλικ μακριά από την ενημέρωση των  προϊόντων σας. Ένα καλό σχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα  χαρακτηρίζεται από οπτικά ελκυστική εμφάνιση, επαγγελματικό σχέδιο, υψηλή απόδοση και φιλική προς το χρήστη πλοήγηση.Οι υπηρεσίες ιστοσελίδων της Compascentric παρέχουν επαγγελματικά και ελκυστικά eshop. Επωφεληθείτε από την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, και την αυξανόμενη τάση για αγορές μέσω διαδικτύου

Οι ειδικοί μας στον τομέα της πληροφορικής και του σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι σε θέση να παρέχουν κορυφαίες λύσεις σχεδίασης ηλεκτρονικών καταστημάτων υψηλής ποιότητας περιλαμβάνοντας:

Πολλαπλοί τρόποι παράδοσης, όπως παραλαβή από το κατάστημα, αποστολή με δέμα και διαφορετικές τιμές ανά εταιρία αποστολής. (Απλό δέμα ταχυδρομείου, μεταφορική, courier..).
Δυνατότητα υπολογισμού του κόστους σύμφωνα με το βάρος, τον όγκο ή την περιοχή ανά ταχυδρομικό κώδικα
Τρόποι πληρωμής με Αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα ή E-banking, πληρωμή στο το κατάστημα ή paypal.
To ηλεκτρονικό κατάστημα που σας παραδίδεται, περιλαμβάνει ενδεικτικό περιεχόμενο και προϊόντα, σε κατηγορίες και δομή, που με απλά βήματα θα αντικαταστήσετε με το δικό σας περιεχόμενο και προϊόντα
Εύκολη διαχείριση του περιεχομένου Κειμενογράφος με δυνατότητα δημιουργίας πίνακα, λίστας, image και video gallery, ενσωμάτωση youtube video.
Εμφάνιση Τιμών Πολλαπλή εμφάνιση τιμών, με και χωρίς ΦΠΑ, ποσό ΦΠΑ, πιθανή έκπτωση, ποσό έκπτωσης
Υποβολή ερώτησης, σχόλια και βαθμολογία ανά προϊόν
Σύστημα κουπονιών, προσφορών και ειδικών τιμών ανά ομάδες αγοραστών. (χονδρική – λιανική – ειδικές κατηγορίες πελατών χωρίς όριο.)
Ο πελάτης σας μπορεί να αλλάξει τα στοιχεία του, να δει το ιστορικό των παραγγελιών, να δει την κατάσταση και την φάση που βρίσκεται η τρέχουσα παραγγελία. Τις φάσεις μπορείτε να τις οργανώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας