Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία

You are currently viewing Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία

21 με 25 Οκτωβρίου 2019 (43η ημερολογιακή εβδομάδα)

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Οκτώβριο (την 43η ημερολογιακή εβδομάδα).  Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, διάφορες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης λαμβάνουν χώρα εντός αλλά και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με αφορμή την εβδομάδα αυτή, η Compascentric υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα της αποτελεσματικής Διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Με Το ISO 45001, το πρώτο διεθνές πρότυπο για την Επαγγελματική Υγεία & Ασφάλεια μπορείτε να διαχειριστείτε τους κινδύνους, να μειώσετε τα εργατικά ατυχήματα, να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση με νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις, να ενισχύσετε το ηθικό των εργαζομένων και να βελτιώσετε την εικόνα της εταιρίας σας.

Οι ειδικευμένοι και έμπειροι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το δικό σας σύστημα Διαχείρισης για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία και να ενισχύσετε την επιχείρηση σας απλά, αποτελεσματικά και με επιτυχία. Εμείς διαθέτουμε τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας καθοδηγήσουμε προκειμένου να διασφαλίσετε την πιστοποίηση του συστήματος σας.

Υπενθύμιση! Αν διαθέτετε ήδη πιστοποίηση κατά OHSAS 18001, θα πρέπει να αναβαθμίσετε την πιστοποίηση σας σύμφωνα με το ISO 45001, ως τις 11 Μαρτίου 2021.  Από την ημερομηνία αυτή, το πιστοποιητικό σας OHSAS 18001 δεν θα είναι πλέον έγκυρο.